skip to Main Content
6 Ιουλίου, 2019 | by Ioannis Sakkopoulos | Δελτία Τύπου, Θέσεις

Δελτίο Τύπου: Η στήριξη στο ΚΙΝΑΛ είναι η απάντηση στο αίτημα της σταθερότητας

Όλοι μαζί καθορίζουμε το μέλλον μας,  με την επιλογή μας στις κάλπες.

Ο Σύριζα σε αυτή την εκλογική μάχη προχώρησε σε έναν μονομέτωπο αγώνα εναντίον του Κινήματος Αλλαγής για την πρωτοκαθεδρία ενός χώρου τον οποίο πολιτικά θέλει να εξαφανίσει. Παίχτηκαν τα χυδαιότερα πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες των προοδευτικών πολιτών για να λεηλατήσουν το ΚΙΝΑΛ και απέτυχαν για μια ακόμη φορά. Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Νέα Δημοκρατία επιμένουν μέχρι την τελευταία ώρα στην κούφια αντιπαράθεση τους, στην ανούσια πόλωση μήπως και κρατήσουν δέσμιο το εκλογικό σώμα. Επιμένουν να αγνοούν το μήνυμα της αποχής που έλαβαν, πιο ηχηρό από ποτέ στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Οι πολίτες την προεκλογική περίοδο έγιναν γνώστες ενός μόνο προγράμματος για τη χώρα και την διέξοδο από την κρίση. Ενημερώθηκαν μόνο για το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ.

Ο Κ. Μητσοτάκης έκρυψε επιμελώς το πρόγραμμά του για να μην προκαλεί τρόμο και ο Α. Τσίπρας αρκέστηκε στο να ξορκίζει την συντηριτικοποίηση της κοινωνίας.

Ξόρκιζε το ίδιο του το επίτευγμα.

Περιφρόνησαν τους πολίτες και αυτή η περιφρόνηση του εκλογικού σώματος δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Σκοπός μας είναι, με το Κίνημα Αλλαγής, να βάλουμε τέλος σ’ αυτή την δημοκρατική εκτροπή. Το κοινοβούλιο από «θέατρο της ατάκας» να γίνει ξανά χώρος έντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης, δημιουργικού νομοθετικού έργου και δημοκρατικού ελέγχου της κυβέρνησης από την αντιπολίτευση. Αυτά θέλουμε και αυτά εγγυόμαστε. Γι’ αυτά ζητάμε την λαϊκή εντολή. Και σκοπεύουμε να τιμήσουμε την εντολή αυτή από τα έδρανα της αντιπολίτευσης στην Βουλή. Ζητάμε όμως την λαϊκή εντολή και για κάτι περισσότερο. Ζητάμε εντολή για «Επιστροφή στην κανονικότητα» . Ζητάμε εντολή να παλέψουμε για να μπει ένα τέλος στις διακρίσεις εις βάρος των πολλών και πιο αδύναμων . Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα ώστε να υπηρετήσουμε αυτό τον σκοπό, όπως τίθεται επιτακτικά από την μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Ο δρόμος αυτός, ο μόνος ρεαλιστικός, είναι δύσκολος. Και ζητάμε την ψήφο σας, την ξεκάθαρη εντολή σας, ακριβώς για να μπορέσουμε να τον διαβούμε. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής είναι η ψήφος που σταθεροποιεί την Ελλάδα και δίνει δυνατότητες να γυρίσουμε σελίδα. Προσωπικά, αυτό τον αγώνα σκοπεύω να δώσω μέσα από το Κίνημα Αλλαγής.

 

Σχόλιο για την αέρια ρύπανση στο Βόλο

Θέσεις

Με αφορμή όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο με το μείζον …

Οι θέσεις μου για το πανεπιστημιακό άσυλο με αφορμή την ψήφιση της άρσης του

Θέσεις

Το ΠΑΣΟΚ είχε πάντα θέση για τη τριτοβάθμια εκπαίδευση και πολλές φορές…

Σχόλιο για την … εποχικότητα των τουρκικών προκλήσεων με βάση τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη

Θέσεις

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών κ. Βαρβιτσιώτης υποστήριξε πως η "η γείτων δεν…

Πάλεψα για το “εμείς”

Δελτία Τύπου

Δήλωση Γιάννη Σακκόπουλου για το αποτέλεσμα των εθνικών  εκλογών: Σήμερα ανοίγει ένας…

Η στήριξη στο ΚΙΝΑΛ είναι η απάντηση στο αίτημα της σταθερότητας

Δελτία Τύπου, Θέσεις

Όλοι μαζί καθορίζουμε το μέλλον μας,  με την επιλογή μας στις κάλπες.…

Στην ασφάλεια των πολιτών δεν χωρούν εκπτώσεις

Δελτία Τύπου

Μια συμβολική επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής του…

Back To Top